Provedite ugodne trenutke uz toplinu
DALPET kamina


Kamini
 su tradicionalno bili pojam za ekskluzivan oblik grijanja na drva, u pravilu rezervirani za dobrostojeća domaćinstva više i visoke klase. Srećom, danas je paleta kaminskih ložišta toliko široka i proizvodnja kamina toliko je napredovala da su kamini postali puno dostupniji i “must have” svakog domaćinstva. Neovisno o tome želite li se tradicionalno grijati na drva uz pucketanje vatrice ili imati grijanje uz vizualni efekt vatre iz kamina na plin, bioetanol ili struju, toplina obiteljskog doma uz svaki kamin je zagarantirana.

Ložište na drva za centralno grijanje

Snaga: 30 KW
Kapacitet spremnika vode: 56 L
Širina 80 cm
Težina 305 kg
Učinkovitost> 80%
Veličina drva 55 cm
Ø: 200 mm

3.800,00 EUR

Prodaja i montaža kamina

Montiramo kamine prilagođavajući se Vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na našim stranicama možete pronaći preko 300 proizvoda: ugradbeni kamini na drva, kamini na bioetanol, plinski kamini, kamini na struju pa čak i “hladni” kamini na vodeno isparavanje.

1

Savjetovanje

Profesionalna usluga savjetovanja u kojoj usmjeravamo klijente u cilju pronalaženja najboljeg mogućeg proizvoda koji je u skladu s Vašim željama.

2

Mjerenje

Temeljem tlocrta i fotografijama objekta ili izlaskom na lice mjesta,  utvrđujemo točne mjere za ugradnju najefikasnijeg kamina.

3

Ugradnja

Ugrađujemo ložišta na drva, plin, bioetanol ili struju svih proizvođača u našoj ponudi, bilo koje vrste, oblika i izgleda, sve po Vašim željama poštujući najviše standarde građevinske struke.

4

Dekor

Nudimo jedinstvene, unikatno ukrašene kamine, vrhunske kvalitete. Po Vašoj želji birajte dekorativne tehnike, staklo, kamen, ciglu ili bilo koju drugu vrstu obloge i učinite svoj interijer jedinstvenim.

Javite nam se odmah

Ukoliko ste zainteresirani za neki od naših proizvoda slobodno nam pošaljite poruku putem ovog obrazca.

Stojimo Vam na raspologanju za savjetovanje kako bi zajedno s Vama pronašli najbolje riješenje za vaš dom!

Kontakt:
Telefon: +385989362500
Email: go.dalpet.com

 

Posjetite naš Showroom

Adresa

Marinići 63, 51216 Viškovo,
Republika Hrvatska

Kontakt

Telefon: +385 98 9362 500
Email: go.dalpet@gmail.com

radno vrijeme

PON – PET    9:00 – 15:00
SUB – NED   Zatvoreno